Kunststof reinigen en beschermen

In Nederland wordt er in het geval van kunststof over het algemeen veel profielmateriaal gebruikt met een acrylaatlaag. Het is dan ook aan te raden om kunststof producten alleen met speciale op kunststof toegesneden reinigingsmiddelen te beschermen en reinigen. Cleaning Service Nederland hanteert hiervoor twee betrouwbare behandelmethodes:

Kunststof reinigingsmiddelen
Bij deze methode wordt het kunststof grondig gereinigd en voorzien van een tijdelijke beschermlaag. Dit is zeer geschikt voor licht bevuild kunststof.

Kunststof reiniging met langdurige bescherming
Deze methode gaat een stapje verder gezien er na de reiniging een beschermlaag wordt aangebracht waar u ten minste vijf jaar van kunt genieten. Dit is dan ook erg geschikt voor zwaar bevuild, verweert en verkrijt kunststof.

Unieke garantie
Cleaning Service Nederland kan u een garantie aanbieden op als nieuw uitziende kozijnen en beplatingen voor een periode van 5 jaar. Zelfs prijstechnisch kan het u voordeel opleveren!

Neem voor meer informatie over kunststof reinigen en beschermen eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf de vele mogelijkheden van Cleaning Service Nederland.