Graffiti coating

Cleaning Service Nederland is u graag van dienst bij het verwijderen van graffiti. Binnen het dienstenpakket zijn er echter ook mogelijkheden om graffiti in de toekomst te voorkomen. Zo biedt Cleaning Service Nederland de mogelijkheid voor het aanbrengen van een permanente of een niet permanente beschermende laag.

Permanente coating
Graffiti kan op diverse manieren voorkomen worden maar als dat niet lukt is effectief verwijderen de beste oplossing. Cleaning Service Nederland kan een permanente coating aanbrengen op de door u gewenste ondergrond. Hierdoor zal graffiti in de toekomst niet meer hechten en is deze makkelijk afwasbaar.

Niet permanente coating
Een permanente coating is in veel gevallen een perfecte oplossing maar het heeft als nadeel dat het zichtbaar is door de glans welke het afgeeft. Indien dit binnen uw situatie niet gewenst is kan Cleaning Service Nederland ook een niet permanente coating aanbrengen. Deze coating is niet zichtbaar maar moet na het verwijderen van graffiti wel opnieuw worden aangebracht.

Neem voor meer informatie over graffiti coating eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf de vele mogelijkheden van Cleaning Service Nederland.